TOPlist


Databáze potravin

Holub bez kůže průměr (syrový)

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 600 kJ
  • Bílkoviny: 17 g
  • Tuky: 8 g
  • Sacharidy: 0 g
  • SAFA: 3.6 g
  • Cukry: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 0.12 g
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu a části zvířete. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, fosfor, draslík). U tohoto druhu masa velmi záleží na úpravě a vybraném kusu masa, pokud odstraníte kůži a viditelný tuk a vyberete si libovou část, můžete holuba občas konzumovat.

Náhrada

Pro zpestření jídelníčku můžete toto maso konzumovat, odstraňte však před konzumací kůži. Při redukční dietě vybírejte méně tučné části. Holuba lze nahradit jinou běžnější drůbeží, například krůtou či kuřetem.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma