TOPlist


Databáze potravin

Hovězí kýta pečená (nesolená)

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 800 kJ
  • Bílkoviny: 36 g
  • Tuky: 5 g
  • Sacharidy: 0 g
  • SAFA: 2.3 g
  • Cukry: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 0.1 g
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu, u hovězí kýty je však obecně poměrně nízký. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, zinek). Tento druh masa můžete díky nižšímu obsahu tuku a přítomnosti řady prospěšných látek zařadit do jídelníčku.

Náhrada

Hovězí kýtu můžete zařazovat do jídelníčku, nahradit ji můžete libovým vepřovým (pečeně, kýta, panenka) nebo kuřecími či krůtími prsy.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma