TOPlist


Databáze potravin

Kachní čtvrtky zadní s kůží (syrové bez kostí)

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 1220 kJ
  • Bílkoviny: 14 g
  • Tuky: 26.8 g
  • Sacharidy: 0 g
  • SAFA: 12.1 g
  • Cukry: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 0.15 g
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu a části zvířete, u kachny je však poměrně vysoký. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, fosfor, draslík). Kvůli vysokému obsahu tuku a energetické hodnotě raději toto maso pravidelně nekonzumujte.

Náhrada

Před konzumací z masa odstraňte kůži, která obsahuje nejvíce tuku. Vhodnější jsou krůtí nebo kuřecí prsa, která obsahují méně tuku.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma