TOPlist


Databáze potravin

Kachní prsa bez kůže (syrová)

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 530 kJ
  • Bílkoviny: 20 g
  • Tuky: 5 g
  • Sacharidy: 0 g
  • SAFA: 2.3 g
  • Cukry: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 0.22 g
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu, u kachny je však poměrně vysoký. Nejvíce tuku je obsaženo pod kůží, proto ji před konzumací raději odstraňte. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, fosfor, draslík). Pokud odstraníte kůži a viditelný tuk, můžete kachní prsa občas konzumovat.

Náhrada

Vhodnější alternativou jsou libovější krůtí či kuřecí prsa.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma