TOPlist


Databáze potravin

Koroptev průměr (syrová)

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 460 kJ
  • Bílkoviny: 24 g
  • Tuky: 1 g
  • Sacharidy: 0 g
  • SAFA: 0.5 g
  • Cukry: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 0.15 g
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu a části zvířete, u koroptve je však obecně nízký. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, fosfor, draslík).

Náhrada

Pokud si vyberete libový kousek, můžete koroptev občas konzumovat. Můžete ji nahradit běžnějšími druhy drůbeže, jako je kuře nebo krůta.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma