TOPlist


Databáze potravin

Kozí průměr (syrové)

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 500 kJ
  • Bílkoviny: 20 g
  • Tuky: 4 g
  • Sacharidy: 0 g
  • SAFA: 1.8 g
  • Cukry: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 0.2 g
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu a části zvířete, u kozího masa je však obecně poměrně nízký. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky.

Náhrada

Pokud si vyberete libový kousek, můžete kozí maso občas konzumovat. Můžete ho nahradit běžnějšími libovými druhy masa, jako jsou kuřecí či krůtí prsa, vepřová panenka, pečeně nebo hovězí zadní.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma