TOPlist


Databáze potravin

Krocan bez kůže průměr (syrový bez kostí)

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 500 kJ
  • Bílkoviny: 22 g
  • Tuky: 3 g
  • Sacharidy: 0 g
  • SAFA: 1.4 g
  • Cukry: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 0.29 g
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu a části zvířete, u krocana je poměrně přijatelný. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, fosfor, draslík). U tohoto druhu masa velmi záleží na úpravě a vybraném kusu masa, pokud odstraníte kůži a viditelný tuk a vyberete si libovou část, můžete krocana občas konzumovat.

Náhrada

Krocana můžete nahradit běžnějšími druhy drůbeže, jako je kuře nebo krůta.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma