TOPlist


Databáze potravin

Křepelka průměr (syrová)

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 800 kJ
  • Bílkoviny: 20 g
  • Tuky: 12 g
  • Sacharidy: 0 g
  • SAFA: 5.4 g
  • Cukry: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 0.13 g
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu a části zvířete, u křepelky je však obecně poměrně vysoký. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, fosfor, draslík).

Náhrada

Křepelku můžete nahradit běžnějšími libovějšími druhy drůbeže, jako je kuře nebo krůta.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma