TOPlist


Databáze potravin

Kuřecí hřbet s kůží (syrový bez kostí)

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 1350 kJ
  • Bílkoviny: 13 g
  • Tuky: 30 g
  • Sacharidy: 0 g
  • SAFA: 13.5 g
  • Cukry: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 0.15 g
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu a části zvířete, u kuřecího hřbetu je však poměrně vysoký. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, fosfor, draslík). Kvůli vysokému obsahu tuku a energetické hodnotě raději toto maso pravidelně nekonzumujte.

Náhrada

Před konzumací z masa odstraňte kůži, která obsahuje nejvíce tuku. Vhodnější jsou kuřecí nebo krůtí prsa, která obsahují méně tuku.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma