TOPlist


Databáze potravin

Kuřecí křidélka bez kůže (syrová bez kosti)

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 530 kJ
  • Bílkoviny: 22 g
  • Tuky: 4 g
  • Sacharidy: 0 g
  • SAFA: 1.8 g
  • Cukry: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 0.2 g
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu, pokud odstraníte kůži, obsahují křidélka obecně poměrně malé množství tuku. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, fosfor, draslík).

Náhrada

Pokud odstraníte kůži, můžete kuřecí křidélka v malém množství konzumovat. Vhodnější jsou však kuřecí prsa, která obsahují méně tuku.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma