TOPlist


Databáze potravin

Kuřecí křidélka s kůží (syrová bez kosti)

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 790 kJ
  • Bílkoviny: 16 g
  • Tuky: 14 g
  • Sacharidy: 0 g
  • SAFA: 4 g
  • Cukry: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 0.25 g
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu, nejvíce tuku je obsaženo pod kůží, proto není příliš vhodné kuřecí křidélka s kůží konzumovat. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, fosfor, draslík).

Náhrada

Před konzumací z masa odstraňte kůži, která obsahuje nejvíce tuku. Vhodnější než křidélka jsou kuřecí prsa, která obsahují méně tuku.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma