TOPlist


Databáze potravin

Vepřová pečeně pečená (nesolená)

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 800 kJ
  • Bílkoviny: 34 g
  • Tuky: 6.5 g
  • Sacharidy: 0 g
  • SAFA: 2.9 g
  • Cukry: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 0.1 g
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu, u vepřové pečeně, pokud odstraníte viditelný tuk z povrchu masa, je obecně velmi nízký. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, zinek).

Náhrada

Vepřovou pečeně můžete zařadit do jídelníčku, nahradit ji můžete vepřovou panenkou nebo kuřecími či krůtími prsy.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma