TOPlist


Databáze potravin

Zajíc průměr (syrový)

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 450 kJ
  • Bílkoviny: 23 g
  • Tuky: 2 g
  • Sacharidy: 0 g
  • SAFA: 0.9 g
  • Cukry: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 0.14 g
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu a části zvířete, u zajíce je obecně velmi nízký. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky.

Náhrada

Pokud si vyberete libový kousek, můžete zajíce občas konzumovat. Můžete ho nahradit běžnějšími libovými druhy masa, jako jsou kuřecí prsa, vepřová panenka, pečeně nebo hovězí zadní.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma