TOPlist


Databáze potravin

Jelítka

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 840 kJ
  • Bílkoviny: 12 g
  • Tuky: 14 g
  • Sacharidy: 6 g
  • SAFA: 6 g
  • Cukry: 1.6 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 2.2 g
Jedná se o zabijačkový výrobek z vepřového masa, krve, krup a dalších přísad. Podíl masa a obsah tuku se může lišit dle konkrétní receptury. Obecně je však v těchto výrobcích velmi vysoké množství tuku, jedná se navíc o tuk s nevhodným složením mastných kyselin. Pro výrobu je použito méně hodnotné tučné maso. Z těchto důvodů jelita nekozumujte.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma