TOPlist


Databáze potravin

Klobása papriková

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 940 kJ
  • Bílkoviny: 13 g
  • Tuky: 18 g
  • Sacharidy: 2 g
  • SAFA: 8.1 g
  • Cukry: 0.4 g
  • Vláknina: 0.5 g
  • Sůl: 2.7 g
Jedná se o tepelně opracovaný masný výrobek. Podíl masa a obsah tuku se může velmi lišit u jednotlivých výrobků. Zpravidla však bývá v těchto výrobcích poměrně vysoký obsah tuku, jedná se navíc o tuk s nevhodným složením mastných kyselin. Výrobek obsahuje velké množství soli a řadu přídatných látek. Energetická hodnota tohoto výrobku je poměrně vysoká. Z těchto důvodů klobásu raději do jídelníčku nezařazujte.

Náhrada

Vybírejte masné výrobky s vysokým podílem kvalitního masa a nízkým obsahem tuku, nejvhodnější je kvalitní kuřecí, krůtí či libová vepřová šunka.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma