TOPlist


Databáze potravin

Párky drůbeží

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 800 kJ
  • Bílkoviny: 16 g
  • Tuky: 14 g
  • Sacharidy: 0 g
  • SAFA: 5 g
  • Cukry: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 1.9 g
Párky od různých výrobců se velmi liší svým složením a kvalitou, sledujte proto složení uvedené na obale. Méně kvalitní výrobky často obsahují velmi málo masa, hlavní podíl tvoří mechanicky separované maso a další náhražky, takové výrobky raději nekonzumujte. Drůbeží párky mají nižsí obsah tuku, jsou tedy vhodnější než vepřové, vybírejte však kvalitní výrobky obsahující maso a konzumujte je jen občas v malém množství.

Náhrada

Drůbeží párky můžete nahradit párky se šmakounem, které obsahují vysoký podíl masa a šmakouna, jsou tedy bohatým zdrojem plnohodnotných bílkovin.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma