TOPlist


Databáze potravin

Paštika mandlová

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 1200 kJ
  • Bílkoviny: 10 g
  • Tuky: 26 g
  • Sacharidy: 3 g
  • SAFA: 8.6 g
  • Cukry: 1 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 1.4 g
Paštiky od různých výrobců se velmi liší, sledujte proto složení. Méně kvalitní výrobky často neobsahují téměř žádné maso. Vybírejte paštiku s vysokým podílem masa a nižším obsahem tuku. Paštiky mají však obecně velmi vysoký podíl tuku, jedná se navíc o tuk s nevhodným složením mastných kyselin, proto paštiky raději do jídelníčku nezařazujte.

Náhrada

Vhodnější variantou je například lososový nebo tuňákový krém, který obsahuje méně tuku a jedná se o tuk s příznivým složením mastných kyselin.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma