TOPlist


Databáze potravin

Škvarky

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 3090 kJ
  • Bílkoviny: 16 g
  • Tuky: 75 g
  • Sacharidy: 0 g
  • SAFA: 33.8 g
  • Cukry: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 0.65 g
Škvarky se získávají jako zbytky po škvaření sádla, obsahují především tuk s nevhodným složením a malé množství bílkovin. Obsah tuku závisí na přípravě a může se lišit. Nevýhodou je také obsah cholesterolu. Kvůli vysoké energetické hodnotě a nevhodnému složení škvarky raději nekonzumujte.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma