TOPlist


Databáze potravin

Kaviár

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 1060 kJ
  • Bílkoviny: 25 g
  • Tuky: 16 g
  • Sacharidy: 2 g
  • SAFA: 4 g
  • Cukry: 0.6 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 3 g
Pravý kaviár se výrábí z jeseteřích jiker. Obsahuje plnohodnotné bílkoviny, minerální látky a vitaminy. Obsah tuku je velmi vysoký, jedná se sice o tuk s příznivým složením mastných kyselin, ale energetická hodnota kaviáru je velmi vysoká. Konzumujte ho proto pouze výjimečně.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma