TOPlist


Databáze potravin

Mořský jazyk v rajčatové omáčce

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 560 kJ
  • Bílkoviny: 14 g
  • Tuky: 6 g
  • Sacharidy: 6 g
  • SAFA: 1.7 g
  • Cukry: 3 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 0.8 g
Ryby a rybí výrobky je obecně vhodné zařazovat do jídelníčku, jsou zdrojem hodnotných lehce stravitelných bílkovin, zdraví prospěšných tuků, minerálních látek a vitaminů. Mořský jazyk obsahuje málo tuku, většina tuku je v tomto výrobku obsažena v omáčce, u méně kvalitních výrobků se bude pravděpodobně jednat o tuk s horším složením, vybírejte proto kvalitnější výrobky, takové výrobky můžete občas zařadit do jídelníčku.

Náhrada

Lepší variantou jsou vhodně upravené čerstvé ryby.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma