TOPlist


Databáze potravin

Sardinky ve vlastní šťávě

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 720 kJ
  • Bílkoviny: 21 g
  • Tuky: 9 g
  • Sacharidy: 0 g
  • SAFA: 1.3 g
  • Cukry: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 1 g
Ryby a rybí výrobky je obecně vhodné zařazovat do jídelníčku, jsou zdrojem hodnotných lehce stravitelných bílkovin, zdraví prospěšných tuků, minerálních látek a vitaminů. Mořské ryby jsou významným zdrojem jodu a omega 3 mastných kyselin, které působí příznivě na kardiovaskulární systém. Sardinky obsahují poměrně velké množství tuku, jedná se však o tuk s příznivým složením, výhodou tohoto výrobku je, že do něj není přidán žádný další tuk. Tento výrobek proto můžete občas zařazovat v přiměřeném množství do jídelníčku.

Náhrada

Tento výrobek můžete občas zařazovat do jídelníčku, ještě lepší alternativou jsou vhodně upravené čerstvé ryby.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma