TOPlist


Databáze potravin

Jihočeský tvaroh s jogurtem brusinka

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 415 kJ
  • Bílkoviny: 6.8 g
  • Tuky: 1.2 g
  • Sacharidy: 14.7 g
  • SAFA: 0.8 g
  • Cukry: 14.7 g
  • Vláknina: 0.5 g
  • Sůl: 0.07 g
Jedná se o tvarohový dezert s bílým jogurtem. Mléčné výrobky jsou především zdrojem dobře stravitelných bílkovin a některých vitaminů a minerálních látek, nejcennější je vysoký obsah dobře využitelného vápníku. Tento výrobek obsahuje malé množství tuku, má však poměrně vysoký obsah přidaného cukru. Mléčné výrobky s přidaným cukrem zařazujte do jídelníčku jen v přiměřeném množství a při redukční dietě je raději vynechte.

Náhrada

Vhodnější jsou mléčné výrobky bez přidaného cukru, například si můžete smíchat polotučný či nízkotučný tvaroh nebo jogurt s trochou čerstvého ovoce.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma