TOPlist


Databáze potravin

Pilos Tvarohový dezert s rozinkami a vanilkovou příchutí

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 644 kJ
  • Bílkoviny: 8 g
  • Tuky: 5 g
  • Sacharidy: 19 g
  • SAFA: 4.2 g
  • Cukry: 14 g
  • Vláknina: 0.5 g
  • Sůl: 0.07 g
Jedná se o tvaroh se smetanou a ochucující složkou. Tvarohy jsou zdrojem dobře stravitelných bílkovin a mléčného tuku. Mléčného cukru (laktózy) obsahují menší množství, část je díky mikroorganismům přeměněna na kyselinu mléčnou. Dále jsou mléčné výrobky zdrojem vitaminů a minerálních látek, nejcennější je vysoký obsah dobře využitelného vápníku. Tento výrobek obsahuje poměrně vysoké množství tuku a velké množství přidaného cukru, energetická hodnota je proto vysoká a není příliš vhodné ho zařazovat ve větším množství do jídelníčku.

Náhrada

Vhodnější jsou mléčné výrobky s nižším obsahem tuku a bez přidaného cukru, například si můžete smíchat polotučný či nízkotučný tvaroh s trochou čerstvého ovoce nebo kakaa.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma