TOPlist


Databáze potravin

Margarín průměr

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 2240 kJ
  • Bílkoviny: 0 g
  • Tuky: 60 g
  • Sacharidy: 0 g
  • SAFA: 18 g
  • Cukry: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 0.3 g
Klasický margarín obsahuje většinou kolem 60 % tuku. Výrobky od známých značek mají výhodné složení mastných kyselin, obsahují menší množství nasycených mastných kyselin a mají optimální poměr omega 6 a omega 3 mastných kyselin, neobsahují žádné trans mastné kyseliny. V přiměřeném množství můžete margaríny zařazovat do jídelníčku.

Náhrada

Při redukční dietě jsou vhodnější margaríny s nižším podílem tuku a energetickou hodnotou, například Rama linie, Rama Multivita, Rama Olivio, Flora light, Perla tip apod.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma