TOPlist


Databáze potravin

Burizony rýžové

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 1500 kJ
  • Bílkoviny: 6 g
  • Tuky: 3 g
  • Sacharidy: 76 g
  • SAFA: 0.2 g
  • Cukry: 2 g
  • Vláknina: 6 g
  • Sůl: 0.12 g
Jedná se o pufovaná rýžová zrna. Jsou především zdrojem škrobu a díky technologii výroby mají vysoký glykemický index. Burizony se dají konzumovat samotné, jako přídavek do jogurtu nebo je lze použít při přípravě teplých i studených pokrmů. Jedná se však především o zdroj energie, nevýhodou je vysoký glykemický index, není proto příliš vhodné je pravidelně zařazovat do jídelníčku.

Náhrada

Vhodnější jsou výrobky, které nejsou vyrobené pufováním. Burizony můžete například nahradit ovesnými vločkami.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma