TOPlist


Databáze potravin

Acerola

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 130 kJ
  • Bílkoviny: 0 g
  • Tuky: 0 g
  • Sacharidy: 8 g
  • SAFA: 0 g
  • Cukry: 4.8 g
  • Vláknina: 1 g
  • Sůl: 0.02 g
Jedná se o tropické ovoce podobné třešním. Ovoce je tvořeno ze 70-90 % vodou. Jedná se o potraviny s vyšším obsahem sacharidů, obsah tuku a bílkovin je u většiny druhů ovoce zanedbatelný. Acerola je velmi bohatým zdrojem vitaminu C a některých dalších vitaminů a minerálních látek. Obsahuje poměrně málo cukru a má nižší energetickou hodnotu, můžete ji proto pro zpestření jídelníčku občas konzumovat.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma