TOPlist


Databáze potravin

Angrešt

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 190 kJ
  • Bílkoviny: 0.8 g
  • Tuky: 0.2 g
  • Sacharidy: 9 g
  • SAFA: 0 g
  • Cukry: 3 g
  • Vláknina: 3 g
  • Sůl: 0.02 g
Ovoce je tvořeno ze 70-90 % vodou. Jedná se o potraviny s vyšším obsahem sacharidů, obsah tuku a bílkovin je u většiny druhů ovoce zanedbatelný. Ovoce však obsahuje oproti zelenině více cukru a má tedy vyšší energetickou hodnotu, proto hlídejte zkonzumované množství a započítejte ho do denního energetického příjmu. Při redukci hmotnosti se doporučuje konzumace cca 150-200 g ovoce denně spíše v dopoledních hodinách. Angrešt je zdrojem vlákniny, vitaminu C a některých dalších vitaminů a minerálních látek. Obash cukru je v angreštu průměrný, můžete ho v přiměřeném množství zařazovat do jídelníčku.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma