TOPlist


Databáze potravin

Granátové jablko

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 350 kJ
  • Bílkoviny: 1 g
  • Tuky: 1 g
  • Sacharidy: 18 g
  • SAFA: 0.2 g
  • Cukry: 13 g
  • Vláknina: 4 g
  • Sůl: 0.01 g
Ovoce je tvořeno ze 70-90 % vodou. Jedná se o potraviny s vyšším obsahem sacharidů, obsah tuku a bílkovin je u většiny druhů ovoce zanedbatelný. Granátové jablko je zdrojem vlákniny, vitaminu C, K a některých dalších vitaminů a minerálních látek. Granátové jablko obsahuje poměrně vysoké množství cukru, proto ho zejména při redukční dietě nekonzumujte ve větším množství.

Náhrada

Zejména při redukční dietě jsou vhodnější jiné druhy ovoce, které neobsaují tolik cukru a mají nižší energetickou hodnotu.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma