TOPlist


Databáze potravin

Vlašský salát

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 830 kJ
  • Bílkoviny: 5 g
  • Tuky: 15 g
  • Sacharidy: 9 g
  • SAFA: 3 g
  • Cukry: 2.3 g
  • Vláknina: 1.5 g
  • Sůl: 0.8 g
Ingredience: 35 g brambor, 23 g měkkého salámu, 9 g sterilovaných okurek, 3 g sterilovaného celeru, 5 g sterilované mrkve, 2 g sterilovaného hrášku, 20 g majonézy, 2 g hořčice, 1 g octa, 1 g cukru, sůl, pepř, worcester Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů Tento salát obsahuje mnoho tuku s ne zcela vhodným složením a málo bílkovin, proto ho do jídelníčku nezařazujte.

Náhrada

Volte raději saláty s nižším obsahem tuku a vyšším zastoupením bílkovin, vhodnější je například šunkový nebo tuňákový salát. Pokud si připravujete salát doma, použijte místo majonézy bílý jogurt, místo salámu libovou šunku a část brambor nahraďte zeleninou.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma